27.5.07

Συγκέντρωση για να πέσουν τα κάγκελα στις 30.5.2007

Η Αυτόνομη Παρέμβαση με την σημερινή επίσκεψη (25.5.2007) συνδικαλιστικών της στελεχών στο Δημαρχείο Ελληνικού εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα του Δημάρχου του Δήμου Ελληνικού που βρίσκεται για 8η μέρα σε απεργία πείνας προκειμένου να διασφαλιστεί το δικαίωμα των πολιτών να έχουν πρόσβαση στην παραλία και τον αιγιαλό.

Στηρίζει το αίτημα του Δημάρχου του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών να πέσουν τα κάγκελα που εμποδίζουν τους πολίτες να έχουν πρόσβαση στην παραλία, να παραχωρηθεί ο χώρος στον Δήμο Ελληνικού, να σταματήσει η ασύδοτη ανάπτυξη των νυχτομάγαζων που λειτουργούν παράνομα, να σταματήσουν οι πολίτες να πληρώνουν προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην παραλία.

Ο αγώνας για την διατήρηση των ελευθέρων χώρων είναι αγώνας όχι μόνο των δημοτών του Ελληνικού αλλά και όλων των εργαζομένων.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλα τα Συνδικάτα, να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε αυτό τον αγώνα.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση που διοργανώνει ο Δήμος Ελληνικού και καλούν Δήμοι, Συνδικάτα και μαζικοί φορείς, την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 6 το Απόγευμα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Δεύτερη Στάση Αγίου Κοσμά. (Πεζογέφυρα Ποσειδώνος) με στόχο να ρίξουμε τα κάγκελα που εμποδίζουν την πρόσβαση στην παραλία.

25.5.2007

Δεν υπάρχουν σχόλια: